Nye foredrag, møder og byvandringer.. Bogø ..Webmaster: Dines BogøAfholdte arrangementer ..... Dines Bogø .... Visit Dragør ..... Dines Bogø .... Museum Amager: Arkiv


Bøger om Brugsforeninger i Dragør m.v.


Tirsdag den 19. oktober 2021 kl. 19.00 - ca. 20.30. Festsalen i Wiedergården.

Wiebke Zickert, Flemming Nielsen og Peter Bothmann fra "Frivilliggruppen" på Stationsvej 5 fortæller om arbejdet med de lokalhistoriske bøger.

Vi ser fotos fra bøgerne. Der er rig lejlighed til at kommentere og stille spørgsmål.

Historisk Forening - Dines Bogø
10. august 2019. Wiebke Zickert i spidsen for holdet, der lavede bogen om Strandparken. Flere gæster benyttede lejligheden til at smutte med ind i gruppen. (Foto: Dines Bogø).
Foreningens 25 års jubilæum.


Søndag: 14. november 2021. Markering af 25 års jubilæum.
Kl. 14.00 - ca. 17.00 i Festsalen, Wiedergården.


Vi satser på, at lave et historiske tilbageblik på de 25 år.
Derefter let traktemenent med sandwich samt øl, vand og vin.


Carol Conrad underholder os den eftermiddag.


Vi har aftalt et vist antal pladser i salen. Der er udsolgt, men vi forsøger at skaffe ekstra pladser til de medlemmer, der nu er på venteliste.

Peger link i mailadressen ikke på det mailsystem du normalt bruger på PC, tablet og smartphone, så indtast mailadresse i dit system.

Tilmelding til venteliste nødvendig. Send gerne deltagernavn(e) via mail til:

jub@2791dragoer.dkLokalhistorisk ForeningCarol Conrad underholder os, også den 14. november 2021.8. februar 2022. Foredrag i Festsalen, Wiedergården kl. 19.00.

Kom og lyt med, når Søren Mentz fortæller om bogen “Portræt af et lokalsamfund", men primært om den nye bog om 500 året for indvandringen.

Søren Mentz
Søren Mentz fortæller om bøgerne.


29. marts 2022. Ordinær Generalforsamling for 2020 og 2021 samt foredrag.


Festsalen, Wiedergården kl. 19.00.

Ordinær generalforsamling i.flg. vedtægterne. Dagsorden, der udsendes, indeholder de enkelte punkter. Kun for medlemmer.

Efter generalforsamlingen er alle velkommen kl. 19.30. Foredrag med dias. Renee Schwaner og Dines Bogø fortæller om Dragørs nordligste hus.

Ryvej 45
Ca. 1949. Ryvej og sydlige del af Københavns Lufthavn.

Huset på Ryvej 45 blev opført af to lokale damer lige før besættelsen. Hvorfor flyttede de fra deres store nye villa, der lå tæt ved Den gamle Bydel?

Hvorfor flyttede de igen efter få år? Hvad skete der på Ryvej under besættelsen tæt på Luftwaffes nye "Lufthavn Syd"?

Huset har efterfølgende haft mange ejere og huset har været anvendt til lidt af hvert, som vi kommer til at høre nærmere om.