Afholdt arrangement.. Bogø ..Webmaster: Dines Bogø


Om forretninger, boligområder i Dragør m.v.

Dragør Nyt 13. okt. 2021 ... Dines Bogø ...


Tirsdag den 19. oktober 2021 kl. 19.00 - ca. 21.10. Festsalen i Wiedergården.

Wiebke Zickert, Flemming Nielsen og Peter Bothmann fra "Frivilliggruppen" på Stationsvej 5 fortalte om arbejdet med de lokalhistoriske bøger.

Vi så fotos fra bøgerne. Hørte om Dragør gl. forretninger, brugsforeninger, Engparken, Strandparken m.v. Der kom mange kommentarer fra de lokale. 65 medlemmer og gæster (bl.a. nye medlemmer) deltog i mødet.

Historisk Forening - Dines Bogø
Hanne Vestmar sikrede, at teknik virkede perfekt. Mange bestyrelsesmedlemmer og medlemmer klarede hurtigt opstilling af borde og stole. Næstformand og proviantmester Renee Schwaner sørgede for at ingen tørstede. Mødeleder Dines Bogø havde klargjort fotos og video, så Wiebcke Zickert, Peter Botmann og Flemming Nielsen kunne fortælle om butikker, kvarterer i Dragør med udgangspunkt i deres bøger. (Foto: Jens K.N. Petersen).


Historisk Forening - Dines Bogø
Flemming Nielsen, Wiebke Zickert og Peter Bothmann fortalte om de lokalhistoriske bøger de har skrevet. Wiebke Zickert afslørede, at man bl.a. arbejder på en ny bog om "Sydstranden".

Historisk Forening - Dines Bogø Historisk Forening - Dines Bogø
Der blev lyttet og her fortæller Wiebke Zickert om cykelhandler "Jens Peter" på Strandlinien, der har besøg af Lene Bro. (Fotos: DB).

Historisk Forening - Dines Bogø Historisk Forening - Dines Bogø
Dines Bogø og Reneé Schwaner takkede Flemming Nielsen, Wiebke Zikckert og Peter Bothmann for de mange indlæg. (Fotos: Lene Bogø).